Gravid med tvillingar

Sommar 2020

3 veckors semester har passerat och vi har ytterligare 3 kvar. Tyvärr har inte vädret varit det bästa, men vi håller tummarna att sommaren kommer sent istället så att vi hinner njuta av lite fina dagar ute i huset när vi flyttat 🙂 Vi har mestadels varit hemma och inte gjort så mycket faktiskt. Vi är ute varje dag och vi har varit iväg till 4-H-gård och träffat djur. Vi umgås med grannar och vänner och tar promenader och leker på lekplatser. Barnen är i den åldern att de knappt lyssnar på oss och det är lite krångligt att komma iväg till ställen där vi behöver ha full koll på barnen hela tiden. De är liksom 3 stycken och jag och Pontus är 2… Svårt att springa åt 3 olika håll om det krävs. Jag ser faktiskt lite fram emot tiden då vi kan göra mer saker med barnen. Äta på restaurang, åka och se saker och inte få panik för att barnen röjjer runt 🙂 Dessutom är Elvy så åksjuk att hon spyr nästan varje gång vi åker bil. Det gör också att vi drar oss lite för att åka iväg längre sträckor tyvärr.

Det är 4 veckor kvar innan vi får nycklarna och jag kan börja måla i huset. Många rum ska målas och jag hoppas att jag både hinner och att vi kommer ha råd att göra det jag vill göra direkt. Den 14 september har barnen inskolning på sin nya förskola så då ska vi vara inflyttade tänker vi. Lägenheten har vi kvar hela September så det är ingen stress. Men skönt såklart att vara klar med det mesta till den 14:e så vi kan släppa lägenheten då.

Till veckan blir det lite kompis-träffar och vi hoppas det blir fint väder någon dag så att vi kan åka och bada. Annars blir det rensning i förrådet på schemat. Ju mindre vi behöver släpa med oss desstå bättre.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats