Gravid med tvillingar

Vi är med hus!

vi har köpt hus! Jag kan knappt fatta att det har hänt. Jag är nervös att något ska hända, typ att säljaren ångrar sig, MEN jag har läst på och förstått att det typ är omöjligt.

det är ett fint litet parhus på 120 kvm, med redskapsbod, garage och en jättemysig uteplats på baksidan. ÄNTLIGEN kan vi ge barnen en utemiljö hemma. SOOOOM jag har längtat!

Det är en lång lista jag har med saker jag vill göra i huset, men det är inget som är akut som vi måste åtgärda NU. men förutom allt man behöver köpa för att bo såhär (typ vattenslang, utemöbler, grill mm) så är det en hel del målningsprojekt jag vill göra. Både golv och väggar och platsbyggda bokhyllor. Det ska bli såååå kul!

I mitten av augusti får vi nycklarna och vi behöver inte stressa då vi har lägenheten fram till september. Jag hoppas dock vi kan få lägenheten uthyrd tidigare så vi slipper att betala TVÅ boenden i 1,5 månad. 2 veckor tycker jag räcker 🙂


 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats