Gravid med tvillingar

Fortsättning på dagen.

Jag tror jag avslutade kl 10 igår?

10.00 båda barnen vaknar och vi leker på golvet och slår in julklappar.

11.30 de börjar bli griniga så de får varsin flaska innan det är dags att sova lite.

12.00 de sover en stund i vagnen medans jag lagar mat för dagen. Jag brukar göra så det räcker till middag också.

13.00 jag gör iordning oss för att gå ut på promenad innan vi ska hämta Edwin kl 14.

13.15 förskolan ringer och berättar att Edwin pillat in en ärta i näsan! Ner och hämta honom då de tycker han verkar lite besvärad.

13.30 hämtar Edwin och pratar med 1177 som råder oss att åka till VC då vi inte ska pilla med ärtan själva. Det är dock fullt på ordinarie VC så vi får vänta till kl 17.

14.30 twinsen får en flaska ersättning och Edwin äter mellis.

15.00 dags för att sova igen!

16.00 middag för Edwin och mig. Vi äter alltid lite tidigare, så att det blir mer lektid för Pontus o Edwin när Pontus kommer hem

17.00 dags för en till portion gröt för twinsen.

17.30 Pontus kommer hem från jobbet och barnen leker.

18.30 en sista flaska som tvillingarna får i sängen. Ibland somnar de medans de äter och ibland får vi söva dem lite. Elvy har börjat bli förkyld så idag var det babysittern som funkade. Edwin får en kvällsmacka och sen är det dags att borsta tänder och ta på pyjamas.

19.00 Pontus lägger Edwin.

19.30-20.00 någonstans här sover alla barnen. (Peppar peppar). Jag tar en lååång dusch. Vanligtvis sover barnen för natten nu, MEN

20.30 Elvy vaknar och är täppt i näsan. Vill inte sova så får ta upp henne o hjälpa till med nästäppan. Efter att hon skrikit en stund vaknar Elliot och är ledsen. Det känns som om han var sympatiledsen för elvys skull.

21.00 barnen somnar om

02.00 Elvy vaknar och båda barnen får en flaska. Elvy vill dock inte somna om så jag tar med henne till gästrummet så sover vi där  Elliot har nu också vaknat så han ligger med Pontus i vår säng. Vi alla vaknar lite till och från mellan 02-04.

06.00 twinsen vaknar och vi går upp

06.30 Edwin vaknar

osv…..

har det varit kul att följa en dag? Dagarna ser olika ut men detta har varit vårt senaste dygn.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennifer

    Hej, så kul att läsa om er vardag. Har precis själv fått tvillingar( 1 mån är de nu) o så har jag en 3,5 åring hemma. På mån börjar pappan att jobba o jag är orolig för hur de ska gå att vara själv, så skönt att läsa att du löser det bra?

  2. Jennifer

    Tycker de är jättekul att följa er dag. Har själv precis fått tvillingar och har en 3 åring hemma. På måndag börjar pappan jobba och jag vet inte riktigt hur jag ska klara alla tre själv? ammade du tvillingarna något i början? Jag ammar o kan ju bli fast med dem ett tag, känns inte som man räcker till till alla barnen? men kul att följa dig o se hur era rutiner ser ut?

  3. Maria

    Åh, vad kul att följa erat dygn. Är alltid intressant hur andra lägger upp dagarna och hur rutinerna ser ut när man har barn i nästan samma ålder 🙂

stats